Wolt εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές

7 επαληθευμένων εκπτωτικών κωδικών και κουπονιών Wolt - Ιούλιος 2024

__photo
5 €
Έκπτωση
Wolt

Έκπτωση -5€ στην πρώτη παραγγελία στο Wolt.com/en/gr

Παράγγειλε με 5€ έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία από τα αγαπημένα σου εστιατόρια και καταστήματα! Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
%
Έκπτωση
Wolt

Προσφορές με εκπτώση για φαγητά σε ειδικές τιμές στο Wolt.com

Στο Wolt θα βρείτε με το ΤΚ σα όλες προσφορές σε εστιατόρια στο τόπο σας. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
%
Έκπτωση
Wolt

Προσφορές με εκπτώση για φαγητά σε ειδικές τιμές Thessaloniki στο Wolt.com

Στο Wolt θα βρείτε με το ΤΚ σα όλες προσφορές σε εστιατόρια στο τόπο σας. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Combos
Προσφορά
Wolt

Προσφορές με εκπτώσεις Combos σε εστιατόρια Αθήνας στο Wolt.com

Στο Wolt θα βρείτε με το ΤΚ της Αθήνας όλες προσφορές Combos σε εστιατόρια και καταστήματα στο τόπο σας. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Happy Hours
Προσφορά
Wolt

Προσφορές με εκπτώσεις Happy Hours σε εστιατόρια Αθήνας στο Wolt.com

Στο Wolt θα βρείτε με το ΤΚ της Αθήνας όλες προσφορές Happy Hours σε εστιατόρια και καταστήματα στο τόπο σας. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1+1
Προσφορά
Wolt

Προσφορές με εκπτώσεις 1+1 σε εστιατόρια Αθήνας στο Wolt.com

Στο Wolt θα βρείτε με το ΤΚ της Αθήνας όλες προσφορές 1+1 σε εστιατόρια και καταστήματα στο τόπο σας. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
%
Προσφορά
Wolt

Προσφορές με εκπτώσεις σε καταστήματα Αθήνας στο Wolt.com

Στο Wolt θα βρείτε με το ΤΚ της Αθήνας όλες προσφορές σε εστιατόρια και καταστήματα στο τόπο σας. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Wolt προσφορές από εστιατόρια
1

Μια άνετη βόλτα ανάμεσα στις προσφορές των εστιατορίων online

Δοκιμάστε το νέο σύγχρονο σύστημα παραγγελιών φαγητού σε αυτήν την διαδικτυακή πλατφόρμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε την πόλη σας, όπου ζείτε ή που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή και μπορείτε να ανακαλύψετε  προσφορές Wolt με τρέχουσες εκπτώσεις ή δώρα σε εστιατόρια, καταστήματα ή Supermarkets κοντά σας. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες ψάχνοντας στην πόλη για φαγητό που θα θέλατε να φάτε αυτήν την στιγμή και να είναι προσιτό για το πορτοφόλι σας. Εδώ, από την άνεση του σπιτιού σας, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα το αγαπημένο σας φαγητό στο εστιατόριο ή κατάστημα, καθώς και θα σας περιμένουν εδώ Wolt εκπτωτικοί κωδικοί, οι οποίοι θα σας δημιουργήσουν χαμηλότερη τιμή ή θα σας δώσουν ένα μπόνους. Η Wolt προσφορά είναι τεράστια και ελκυστική, όχι μόνο από άποψη ποικιλίας, αλλά και σε τιμές και παράδοση στο σπίτι σας. Επιλέξτε σύμφωνα με το γούστο σας, είτε είναι φρεσκοψημένο ψάρι, σουβλάκι, ή κάτι γλυκό, αλλά πάνω από όλα σε καλή τιμή και επιπλέον από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς πολύ ψάξιμο.

2

Αφήστε τον εαυτό σας να δελεαστεί από νέα πιάτα και εξαιρετικές τιμές

Ένας Wolt εκπτωτικός κωδικός ετοιμάζεται για εσάς στον ιστότοπο κάθε μέρα ή τουλάχιστον κάποια άλλη έκπληξη με τη μορφή μειωμένης τιμής ή δώρου στο τμήμα του εστιατορίου ή του καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο έτοιμο φαγητό αλλά και να ψωνίσετε οικονομικά στο αγαπημένο σας σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, περίπτερο ή άλλο Street point με παράδοση στο σπίτι σας. Αν δεν ξέρετε ακριβώς, τι θέλετε να φάτε, απλώς κάντε κλικ στην πρώτη κατηγορία Προτάσεις, όπου θα ανακαλύψετε ξεκάθαρα κατηγοριοποιημένες μεμονωμένες ποικιλίες με Wolt έκπτωση:

  • Κατηγορίες ανά είδος φαγητού
  • Νυχτερινά σνακ κοντά σου
  • Τα αγαπημένα σου brand
  • Δημοφιλή τώρα
  • Προσφορές & Εκπλήξεις
  • Γρήγορη παράδοση
  • Οικονομικές επιλογές

Wolt Σουβλάκι και κρέπα με φράουλες

Ελκυστικές κατηγορίες, εκπτωτικοί κωδικοί Wolt ή εικόνες διαφορετικών ειδών φαγητού σίγουρα θα σας εμπνεύσουν να παραγγείλετε και να αγοράσετε γρήγορα αυτό που μόλις είχατε την όρεξη. Είτε έχετε επιλέξει ψητό κοτόπουλο, τηγανητές πατάτες, εξωτική κουζίνα ή απλά μερικά σνακ, θα χαρείτε να αγοράσετε φθηνά.

3

Μεγάλη ποικιλία φαγητού που παραδίδεται στο σπίτι σας

Το μεγάλο πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι ότι εδώ μπορείτε να βρείτε έναν πραγματικά μεγάλο αριθμό εστιατορίων με βάση το στυλ του μενού, τις μεθόδους παρασκευής και τις τιμές, καθώς και τα μέσα με τα οποία τρώγεται το φαγητό. Ακόμα κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, εκτός από νόστιμο σουβλάκι, γλυκούς μυρωδάτους λουκουμάδες, μπορείτε να παραγγείλετε στο σπίτι ένα κομμάτι ασιατικής ή άλλης ξένης κουζίνας που δεν ανακαλύψατε περπατώντας στην πόλη ή δεν ξέρατε καν ότι υπάρχει. Φυσικά, η έκπτωση Wolt ισχύει και για όλα καταστήματα και για τις πιο γνωστές μάρκες της αλυσίδας καταστημάτων και εστιατορίων, όπως: KFC, McDonald's, Μαγευτικό Σπιτικό, Jackaroo, Domino's. Pizza, Meat n Roses, Express Souvlaki, Everest,... Οι προσφορές είναι επίσης συχνά εδώ για εσάς, δεν θα υπάρχουν μόνο στο τμήμα των εστιατορίων, αλλά και στα σούπερ μάρκετ, χάρη στις οποίες μπορείτε να αγοράσετε φθηνά τρόφιμα και άλλα είδη και επιπλέον, δεν έχετε να μεταφέρετε βαριές τσάντες, γιατί η αγορά θα παραδοθεί στο σπίτι σας.

Wolt παράδοση φαγητού στο σπίτι
4

Wolt Black Friday

Εκπτωτικοί κωδικοί
Αποκλειστικοί κωδικοί
Εκπτώσεις
Προσφορές
Black Friday
Δωρεάν αποστολή

Ο Wolt κωδικός έκπτωσης, οι προσφορές και οι εκπτώσεις σίγουρα θα ευχαριστήσουν όλους. Ωστόσο, θα βρείτε πολλές άλλες προσφορές σε αυτήν την πλατφόρμα: προσφορές 1+1, Combos, Happy Hours, Drink Combos, Groceries Offers. Κάθε προσφορά περιέχει ορισμένα πλεονεκτήματα χάρη στα οποία μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να λάβετε ένα δωρεάν ποτό, μια επιπλέον μερίδα φαγητού ή άλλο δώρο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις λεγόμενες εποχιακές προσφορές, όπως, για παράδειγμα, εκπτώσεις Κυριακής, κουπόνια, κωδικός έκπτωσης Wolt που ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή Black Friday - την περίοδο Νοεμβρίου, κατά την οποία οι τιμές πέφτουν απίστευτα χαμηλά και σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως και δωρεάν παράδοση. Σε αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε πάντα μια καλή προσφορά για φαγητό, έτοιμα γεύματα, ποτά, σνακ, φάρμακα από το φαρμακείο ή ακόμα και προϊόντα καπνού. Και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά, μπορείτε να παραγγείλετε online και η παραγγελία θα σας έρθει όπου τη χρειάζεστε.

5

Βαθμολογία Wolt

4.5

Εξαιρετική βαθμολογία

Συνολικά βαθμολογημένα από 33 πελάτες
32 __thumbsup Οι πελάτες συνιστούν το κατάστημα
1 __thumbsdown πελάτες δεν συνιστούν το κατάστημα
Εξαιρετικό (4,1 - 5,0) 32x
Πολύ καλό (3,1 - 4,0) 0x
Καλό (2,1 - 3,0) 0x
Κάτω από το μέσο όρο (1,1 - 2,0) 0x
Αρνητικό (0 - 1) 1x