__search

Είστε εδώ πρώτη φορά

Είστε στο περιοδικό KUPLIO πρώτη φορά; Πολύ καλά κάνετε. Θα βρείτε χρήσιμα άρθρα για το πώς να κάνετε οικονομία στην καθημερινή ζωή.

Είστε εδώ για πρώτη φορά.

Καλωσορίσατε στη σελίδα του περιοδικού KUPLIO

Σας προσφέρουμε πάντα ενημερωμένες πληροφορίες, χάρη στις οποίες θα ψωνίζετε οικονομικά. Όλες οι εκπτώσεις, εκπτωτικά κουπόνια και κωδικοί, αλλά και χρήσιμες συμβουλές και κόλπα, ή οδηγίες, χάρη στις οποίες θα μάθετε να κάνετε οικονομία χωρίς τον παραμικρό περιορισμό. Αγοράστε ό,τι θέλετε χωρίς τύψεις. Δεν είμαστε ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων ή οικονομικοί σύμβουλοι, είμαστε απλοί άνθρωποι που θέλουν να μοιραστούν συμβουλές και εμπειρία μαζί σας. Εν ολίγοις, θα σας δείξουμε πώς να χειρίζεστε τα κόλπα των εμπόρων σε καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα και να ψωνίζετε κερδοφόρα.

Τι θα βρείτε σε μας

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές σαφείς κατηγορίες

__Bitmap_1
1

Ψώνια __Arrow_right_orange_bold

Υπάρχει ένας ψωνιάρης μέσα μας, για τον οποίο η μόδα είναι μέρος της ζωής, έτσι δεν είναι; Μην χάσετε τις συμβουλές για τη γυναικεία μόδα, την ανδρική και την παιδική μόδα. Σε αυτή την κατηγορία, θα βρείτε χρήσιμα άρθρα σχετικά με τις εποχιακές τάσεις στο μακιγιάζ, τα καλλυντικά ή νέα προϊόντα στη σειρά αρωμάτων. Χάρη σε χρήσιμες συμβουλές, θα είστε πάντα "IN" και "SMART", γιατί ξέρουμε πώς να ψωνίζουμε οικονομικά.

2

Σπίτι __Arrow_right_orange_bold

Ενδιαφέρεστε για τις νέες τάσεις στην κατηγορία "σπίτι"; Επιπλώνετε ή ανακαινίζετε; Θα σας συμβουλεύσουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό και να αγοράσετε πιο οικονομικά. Μην παραβλέπετε τα εξειδικευμένα άρθρα που θα κάνουν το σπίτι σας πιο άνετο ή θα καταφέρετε να φτιάξετε κάτι μόνοι σας. Μικρά πράγματα για το σπίτι που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη ή υπέροχες συμβουλές για έπιπλα κήπου, σίγουρα θα βρουν την εφαρμογή τους και στο σπίτι σου.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Οικογένεια __Arrow_right_orange_bold

Είστε σε άδεια μητρότητας και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε κάποια ευρώ; Τότε βρίσκεστε στη σωστή διεύθυνση. Εδώ θα βρείτε χρήσιμα άρθρα που θα κάνουν την αγορά σχολικών ειδών ή την επιλογή παιδικής κατασκήνωσης παιχνιδάκι. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη σύγκριση πάνας και πολλές άλλες συμβουλές που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

4

Eλεύθερος χρόνος __Arrow_right_orange_bold

Αγαπάτε τον αθλητισμό, σας αρέσει να διαβάζετε ή κρατάτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής; Τότε αυτή η κατηγορία είναι ιδανική για εσάς. Εδώ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα εκτιμήσετε. Στο περιοδικό μας, σας περιμένουν πολλά άρθρα στα οποία θα σας δώσουμε συμβουλές για αποτελεσματική απώλεια βάρους, θα μάθετε πώς να ανακουφίζετε τα συμπτώματα των αλλεργιών και θα σας δώσουμε ενδιαφέρουσες γευστικές συνταγές, χάρη στις οποίες σίγουρα θα μπείτε σχήμα.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Eλεύθερος χρόνος __Arrow_right_orange_bold

Αγαπάτε τον αθλητισμό, διαβάζετε ή ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής; Τότε αυτή η κατηγορία είναι ιδανική για εσάς. Εδώ θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα εκτιμήσετε. Στο περιοδικό μας, σας περιμένουν πολλά άρθρα στα οποία θα σας δώσουμε συμβουλές για αποτελεσματική απώλεια βάρους, θα μάθετε πώς να ανακουφίζετε τα συμπτώματα των αλλεργιών και θα σας δώσουμε ενδιαφέρουσες γευστικές συνταγές, χάρη στις οποίες σίγουρα θα μπείτε σχήμα.

6

Ταξίδια __Arrow_right_orange_bold

Σας αρέσουν επίσης τα ταξίδια, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά χρήματα για διακοπές; Τι κι αν σας λέγαμε ότι μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο. Στην προσφορά μας θα βρείτε τρέχουσες συμβουλές για τις φθηνότερες πτήσεις και διαμονές, από τις οποίες σίγουρα θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, θα σας πούμε τι δικαιούστε σε περίπτωση ακύρωσης ή καθυστέρησης μιας πτήσης, πόσο κοστίζει η εκ νέου κράτηση εισιτηρίου, καθώς και τι μπορείτε και τι όχι να πάρετε στο αεροπλάνο

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Χρηματοδότηση __Arrow_right_orange_bold

Σκοπεύετε να συνάψετε υποθήκη ή να επιλέξετε την πιο συμφέρον στεγαστικό ταμιευτήριο; Τι γίνεται με ένα δάνειο για νεόνυμφους, το δικαιούστε; Τότε βρίσκεστε στη σωστή διεύθυνση. Εδώ θα βρείτε αρκετές χρήσιμες συμβουλές, χάρη στις οποίες σίγουρα θα πάρετε τη σωστή απόφαση. Μην περιμένετε περίπλοκους πίνακες ή εκτενείς αναλύσεις, μόνο μερικά χρήσιμα επιχειρήματα που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.

8

Ενέργειες __Arrow_right_orange_bold

Ανησυχείτε και για επιπλέον πληρωμές ενέργειας; Θα σας συμβουλεύσουμε πώς να μειώσετε τα έξοδά σας για φυσικό αέριο, νερό, θέρμανση και ηλεκτρισμό. Θα σας δείξουμε σε τι πρέπει να εστιάσετε όταν επιλέγετε μια νέα συσκευή, γιατί αξίζουν οι λαμπτήρες LED και σε τι πρέπει να προσέχετε περισσότερο όταν τους επιλέγετε και πολλά άλλα. Διαβάστε τα άρθρα μας και μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεται.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Τηλέφωνο __Arrow_right_orange_bold

Χάρη στις συμβουλές μας, μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα σε τηλέφωνο, τηλεόραση ή διαδίκτυο. Κάντε κλικ σε μια κατηγορία για να μάθετε περισσότερα. Στην προσφορά σας περιμένουν ενδιαφέρουσες συμβουλές και κριτικές, οι οποίες θα κάνουν την επιλογή μιας νέας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, για παράδειγμα, κυριολεκτικά παιχνιδάκι. Εδώ θα βρείτε επίσης συμβουλές για τις πιο συμφέρουσες κλήσεις, μηνύματα SMS ή το Διαδίκτυο.

10

Αυτοκίνητο __Arrow_right_orange_bold

Νιώθετε ότι τα έξοδα του αυτοκινήτου σας απλώς αυξάνονται και δεν ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε; Σας προσφέρουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που σίγουρα θα μειώσουν το κόστος σας. Θα μάθετε πότε είναι η ιδανική στιγμή για να αλλάξετε χειμερινά και καλοκαιρινά ελαστικά, κόλπα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε χαμηλότερη κατανάλωση και, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πληροφορίες για την τρέχουσα σφραγίδα του αυτοκινητόδρομου ή χρήσιμες κριτικές συναγερμών αυτοκινήτων.

__Bitmap_10

Άλλο ένα μπόνους

__Fire_orange

Οδηγίες

Αναζητάτε βοήθεια για το τι να κάνετε και πώς να το λύσετε;

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
__Bulp_orange

Συμβουλές και κόλπα

Θέλετε να μάθετε τα νέα από τον κόσμο της εξοικονόμησης χρημάτων;

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ