Aegean προσφορές και Black Friday

5 επαληθευμένων εκπτωτικών κωδικών και κουπονιών Aegean - Ιούνιος 2024

__photo
-25%
Εκπτωτικός κωδικός
Aegean

Εκπτωτικός κωδικός -25% έκπτωση σε πτήσεις στον προορισμό εξωτερικού

Η AEGEAN μαζί με τη Visa σας προσφέρουν την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον προορισμό εξωτερικού των ονείρων σας, με έκπτωση 25% χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις μετ επιστροφής από Ελλάδα προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air. Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις ναύλων Economy και Business class που θα πραγματοποιηθούν από 13/06/2024 έως και 21/06/2024 μέσω του aegeanair.com, olympicair.com και του AEGEAN app, για πτήσεις από 01/07/2024 έως και 31/08/2024 και μόνο όταν όλες οι πτήσεις που συμπεριλαμβάνονται στην κράτηση είναι εντός των παραπάνω ημ/νιών. Η έκπτωση 25% θα εφαρμοστεί μόνο όταν ο κωδικός εισαχθεί στο πεδίο Εκπτωτικός Κωδικός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-50%
Έκπτωση
Aegean

Έκπτωση έως 50% έκπτωση σε θέση upfront στο Aegean

Επιπλέον, με κάθε AEGEAN Pass 8 πτήσεων, έχετε δωρεάν επιλογή standard θέσης ή έως 50% έκπτωση σε θέση upfront. Δημιουργήστε το δικό σας AEGEAN Pass ανάλογα με τις ανάγκες σας και εξασφαλίστε σταθερή τιμή για έναν ολόκληρο χρόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-30%
Έκπτωση
Aegean

Έκπτωση έως 30% έκπτωση στην αποσκευή στο Aegean

Επιπλέον, με κάθε AEGEAN Pass 12, 14 ή 20 πτήσεων έχετε δωρεάν επιλογή standard ή upfront θέσης και έως 30% έκπτωση στην αποσκευή. Δημιουργήστε το δικό σας AEGEAN Pass ανάλογα με τις ανάγκες σας και εξασφαλίστε σταθερή τιμή για έναν ολόκληρο χρόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
-30%
Προσφορά
Aegean

Προσφορές 30% λιγότερα μίλια για τις αγορές σας στην Ikea στο el.aegeanair

Εξαργυρώστε 30% λιγότερα μίλια για τις αγορές σας στην IKEA! Επισκεφθείτε τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα ή το IKEA.gr, πραγματοποιήστε τις αγορές σας, και επωφεληθείτε εξαργυρώνοντας 30% λιγότερα μίλια! Ο ελάχιστος αριθμός μιλίων που μπορείτε να εξαργυρώσετε είναι 1.500 μίλια/συναλλαγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν Wi-Fi
Πλεονέκτημα
Aegean

Δωρεάν Wi-Fi σε όλες τις πτήσεις εντός Ελλάδας στο el.aegeanair.com

Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να ζήσεις την εμπειρία Wi-Fi onboard σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού, εφόσον το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία Wi-Fi. Πιο πολλές πληροφορίες στο el.aegeanair.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Aegean πτήσεις φθηνά
1

Ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς φθηνά και άνετα

Ελληνική αεροπορική εταιρεία που πετάει σε πολλούς ελληνικούς προορισμούς τακτικά αλλά και εποχιακά σε προορισμούς σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Χάρη στις Αεγεαν προσφορές, μπορείτε να φτάσετε φθηνά σε Ιταλία, Γαλλία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σλοβενία. Επωφεληθείτε από την Aegean προσφορά και ταξιδέψτε φθηνά, με ασφάλεια και με επαληθευμένη εταιρεία. Στην προσφορά Aegean, θα βρείτε και άλλες εκπτώσεις κατά τη διάρκεια του έτους για πτήσεις σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή για υπηρεσίες στο αεροπλάνο και στο αεροδρόμιο. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επισκεφτείτε άγνωστους προορισμούς ή οικογένεια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας φθηνά και άνετα σε αεροπλάνα με ποιοτικές θέσεις και υπηρεσίες εν πτήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το Fast Track για γρήγορο check-in αποσκευών ή το Miles+Bonus, χάρη στις οποίες μπορείτε να κάνετε κράτηση πτήσης και ξενοδοχείου ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο γρήγορα και φθηνά, ενώ μπορείτε επίσης να κερδίσετε επιπλέον πόντους για περαιτέρω φθηνές αγορές.

2

Μια αεροπορική εταιρεία γεμάτη εκπτώσεις και προσφορές

Η ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας είναι σαφής και περιέχει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σας προσφέρει πάντα ενημερωμένες πληροφορίες για νέους προορισμούς που μπορείτε να επισκεφτείτε καθώς και συνεργασία με άλλες εταιρείες όπου μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από διάφορες προσφορές. Οι προσφορές Aegean είναι πάντα εδώ για εσάς και μπορείτε να τις βρείτε στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προορισμοί
  • Προσφορές
  • Πληροφορίες ταξιδιού
  • Miles+Bonus
  • genAIRation

Aegean airplane

Στην κατηγορία "Προορισμοί" θα βρείτε μια λίστα με τις τρέχουσες τοποθεσίες της αεροπορικής εταιρείας, στις "Προσφορές" θα βρείτε την Aegean έκπτωση στις πτήσεις, στις " Πληροφορίες ταξιδιού" θα μάθετε για όλες τις προϋποθέσεις από την αγορά εισιτηρίου έως την ακύρωση ή περισσότερα για την πτήση με το κατοικίδιό σας. Σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η κατηγορία «Miles+Bonus», χάρη στην οποία, με τους πόντους που θα κερδίσετε, θα λάβετε νέα έκπτωση Aegean. καθώς και στην κατηγορία «genAIRation», που είναι αφιερωμένη στη γενιά 18-25 ετών και φέρνει τακτικές εκπτώσεις.

3

Εισιτήρια online σε εξαιρετικές τιμές

Η αεροπορική εταιρεία σας προσφέρει ασφαλείς πτήσεις με άνετες και ποικίλες υπηρεσίες στην ονλινε αγορά και κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μπορείτε να αγοράσετε καλλυντικά, αναμνηστικά, ποτά και σνακ, gadgets, διάφορα πράγματα για παιδιά και διασκέδαση κ.λπ. απευθείας στο αεροπλάνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο στα σύννεφα, η οποία θα σας κρατήσει συνδεδεμένους καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης. Χρησιμοποιήστε το Low Fare Calendar, χάρη στο οποίο μπορείτε να βρείτε τη φθηνή πτήση σας για έναν συγκεκριμένο προορισμό. Ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας αεροπορικό διαβατήριο, χάρη στο οποίο θα πετάτε με σταθερές Aegean εκπτώσεις. Η εταιρεία προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν ταξίδια χωρίς άγχος. Χάρη στη συνεργασία με άλλες εταιρείες, μπορείτε να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών ή να κανονίσετε μεταφορά από το αεροδρόμιο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο για όλη τη διαμονή σας σύμφωνα με το γούστο σας.

Aegean sales
4

Black Friday Aegean

Εκπτωτικοί κωδικοί
Αποκλειστικοί κωδικοί
Εκπτώσεις
Προσφορές
Black Friday

Η εταιρεία σκέφτεται τον πελάτη να έχει μια ευχάριστη πτήση χάρη στις αναφερόμενες υπηρεσίες καθώς και στις φθηνές τιμές. Δεν ξέχασε τη γενιά 18-25 ετών, που θα ήθελε να γνωρίσει φτηνά τον κόσμο. Η εταιρεία δημιούργησε το πρόγραμμα genAIRation, όπου μετά την εγγραφή κάθε μέλος σε αυτό το ηλικιακό εύρος λαμβάνει αυτόματα έκπτωση 15% στις πτήσεις. Η αεροπορική εταιρεία συμμετέχει και στο μεγαλύτερο κυνήγι των εκπτώσεων Black Friday, που πραγματοποιείται τον Νοέμβριο. Κατά τη διάρκεια της Aegean Black Friday θα βρείτε άλλες επιπλέον εκπτώσεις ή δωρεάν υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αν δεν θέλετε να ψωνίσετε τον Νοέμβριο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις τιμές, γιατί υπάρχει εδώ και Aegean εκπτωτικός κωδικός που θα μειώσει την τιμή της πτήσης σας καθώς και άλλες τακτικές προσφορές όλο το χρόνο. Εγγραφείτε στο Newsletter της εταιρείας και λάβετε πρώτοι όλες τις νέες πληροφορίες και προσφορές. Μη χάσετε τις προσφορές και ταξιδέψτε φθηνά και άνετα.

5

Βαθμολογία Aegean

4.2

Εξαιρετική βαθμολογία

Συνολικά βαθμολογημένα από 68 πελάτες
60 __thumbsup Οι πελάτες συνιστούν το κατάστημα
8 __thumbsdown πελάτες δεν συνιστούν το κατάστημα
Εξαιρετικό (4,1 - 5,0) 48x
Πολύ καλό (3,1 - 4,0) 9x
Καλό (2,1 - 3,0) 3x
Κάτω από το μέσο όρο (1,1 - 2,0) 1x
Αρνητικό (0 - 1) 7x