Samsung προσφορές και Black Friday

5 επαληθευμένων εκπτωτικών κωδικών και κουπονιών Samsung - Φεβρουάριος 2024

__photo
%
Προσφορά
Samsung

Ανακαλύψτε όλες τρέχουσες προσφορές με ειδικές τιμές στο Samsung

Το Samsung έχει για σας τακτική κατηγορία Προσφορές όπου θα βρείτε όλες τρέχουσες εκπτώσεις για επιλεγμένη τεχνολογία. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εταιρείας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δώρο
Πλεονέκτημα
Samsung

Δώρο 12μηνη δωρεάν συνδρομή στο Art Store στο Samsung.com/gr

Στο Samsung.com/gr θα λάβετε δώρο12μηνη δωρεάν συνδρομή στο Art Store όταν θα αγοράσετε τη The Frame TV 2023 της επιλογής σας από τα συμμετέχοντα μοντέλα* από κάποιο από τα συμμετέχοντα καταστήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο, εντός του διαστήματος από 26/07/2023 έως και 23/06/2024 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δώρο
Πλεονέκτημα
Samsung

Δώρο Book Cover Keyboard Slim στο Samsung.com/gr

Στο Samsung.com/gr θα λάβετε δώρο Book Cover Keyboard Slim με κάθε αγορά Samsung Galaxy Tab S9 FE | Tab S9 FE+ που θα πραγματοποιηθεί στα συμμετέχοντα καταστήματα στην Ελλάδα κατά το διάστημα από 08/01/2024 έως 29/02/2024, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και υπό την προϋπόθεση της υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Samsung Members έως και 24/03/2024,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δώρο
Πλεονέκτημα
Samsung

Δώρο 4 μήνες Youtube Premium στο Samsung.com/gr

Στο Samsung.com/gr θα λάβετε δώρο 4 μήνες Youtube Premium για αγορές Samsung Galaxy S23 Series, Tab S8, Z Fold 4, Z Flip 4.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δώρο
Πλεονέκτημα
Samsung

Δώρο 2 μήνες Youtube Premium στο Samsung.com/gr

Στο Samsung.com/gr θα λάβετε δώρο 2 μήνες Youtube Premium για αγορές Samsung S22. A54, A34, A14, A14 5G, A53, A33, A23, A13, A03.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Samsung - μαύρο πλυντήριο, ψυγείο
1

Επαναστατική τεχνολογία με προσιτές τιμές

Η επεξεργασία των πληροφοριών και η επικοινωνία έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη ζωή και την κοινωνία. Η δημιουργικότητα και η συγκέντρωση στις απαιτήσεις του πελάτη του καταστήματος σίγουρα δεν λείπουν. Είναι πρόκληση και ταυτόχρονα χαρά για την εταιρεία να αναπτύσσει συνεχώς και να φέρνει στην αγορά καινοτόμες τεχνολογίες με προσιτές τιμές χάρη στην Samsung προσφορά. Αγοράστε Smartphone, Tablet, Ψυγεία, Τηλεοράσεις, Ρολόγια κορυφαίας ποιότητας με ασφάλεια από μια από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες μάρκες στον χώρο της τεχνολογίας. Θα αοράσετε προϊόντα που δεν θα μετανιώσετε γιατί είναι περήφανα για τις επιδόσεις, τις πολλές λειτουργίες, την ποιότητα, την εγγύηση, την πρακτικότητα, το σχεδιασμό και την καλή τιμή τους σε Samsung προσφορές.

2

Νέα στην προσφορά Samsung

Δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίας ή απλός χρήστης, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα εξίσου υψηλής ποιότητας για όλους. Στην πλούσια γκάμα του site, σίγουρα θα επιλέξετε το τηλέφωνο, το tablet ή άλλη συσκευή σας με λειτουργίες, σχεδιασμό ή σκοπό που σας ταιριάζει. Η εταιρεία έχει συμπεριλάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς στη σελίδα. Θέλει να μοιραστεί μαζί σας νέους τρόπους βελτίωσης του τρόπου ζωής ενός ατόμου, σχετικά με την πραγματική πρόοδο της ζωής στην καινοτομία και στην εταιρεία συνολικά. Αναφέρει τακτικά άρθρα για τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και έργα στα οποία εργάζεται αυτήν τη στιγμή. Έτσι θα μάθετε τι είναι αυτή τη στιγμή στη μόδα και τι σχεδιάζεται στο μέλλον στον τομέα, για παράδειγμα, της συνδεσιμότητας 5G, της τεχνητής νοημοσύνης, της προηγμένης βιομετρίας και άλλων όπως και θα ξέρετε τι Σαμσουνγκ προσφορές προσφέρει. Για σαφήνεια και γρήγορη πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες, μπορείτε να επιλέξετε από τις κύριες κατηγορίες:

  • Shop
  • Κινητές Συσκευές
  • Εικόνα & Ήχος
  • Οικιακές Συσκευές
  • IT
  • Αξεσουάρ

Samsung Galaxy Flip 5 Smartphone

Πληροφορίες περιλαμβάνονται σε κάθε κατηγορία ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει. Εδώ θα βρείτε πολλά μοντέλα από την κατηγορία: κινητά τηλέφωνα, Tablet, ρολόγια, Galaxy Buds, τηλεοράσεις διαφορετικών μεγεθών και αναλύσεων οθόνης, προβολείς, Soundbars, ακουστικά, διάφορες συσκευές ήχου, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, ηλεκτρικές σκούπες, πλυντήρια πιάτων , φούρνοι, αξεσουάρ. Σε κάθε προϊόν προστίθενται λεπτομερείς περιγραφές των λειτουργιών του προϊόντος καθώς και εικόνες, χάρη στις οποίες μπορείτε να φανταστείτε καλύτερα το σχέδιο. Αν πάλι δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε προϊόντα, όπου μπορείτε να δείτε ποιο προϊόν σας ταιριάζει καλύτερα. Η αναζήτηση του προϊόντος σας θα γίνει ευκολότερη με το φιλτράρισμα σύμφωνα με τις παραμέτρους που χρειάζεστε ή έναν ηλεκτρονικό σύμβουλο που σίγουρα θα έχει χρήσιμες πληροφορίες για εσάς. Φυσικά, στις επιμέρους κατηγορίες περιλαμβάνονται και οι τιμές ή οι τρέχουσες Σαμσυνγκ προσφορές, χάρη στις οποίες μπορείτε να ψωνίσετε πιο οικονομικά.

3

Γνωρίστε μια καλή αγορά τεχνολογίας

Γιατί η μάρκα εξακολουθεί να είναι δημοφιλής; Επικεντρώνεται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη, νεότερου, μεγαλύτερου, απαιτητικού και λιγότερο απαιτητικού. Εκτός από τα προαναφερθέντα οφέλη με τη μορφή προϊόντων υψηλής ποιότητας και καινοτόμων, η εταιρεία σας προσφέρει επίσης μακροχρόνια εγγύηση προϊόντων, πληρωμή με άτοκες δόσεις, δωρεάν αποστολή, διαθεσιμότητα σε αποθήκες και γενικά την ασφάλεια αγοράς ή Samsung sales. Το φυσικό κατάστημά τους ή η συνεργασία με άλλα φυσικά καταστήματα, όπου μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα από κοντά, είναι σίγουρα επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ετοιμάζει μακροπρόθεσμες προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες για εσάς, ώστε να μπορείτε να τις προλάβετε όλο το χρόνο. Φυσικά, προσφέρει και προϊόντα σε Samsung εκπτώσεις, χάρη στις οποίες μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε ένα ποιοτικό κινητό τηλέφωνο, οικιακή συσκευή ή τηλεόραση σε χαμηλές τιμές.

Samsung τεχνολογία, κινητά, τηλοράσεις, οθόνες. ακουστικά
4

Samsung Black Friday

Εκπτωτικοί κωδικοί
Αποκλειστικοί κωδικοί
Εκπτώσεις
Προσφορές
Black Friday

Η εταιρεία συμμετέχει επίσης σε ένα από τα μεγαλύτερα shopping events, τη Black Friday Samsung. Κατά τη διάρκεια αυτής της «γιορτής αγορών» θα αγοράσετε τεχνολογία σε σημαντικά μειωμένες τιμές. Μπορείτε έτσι να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας για το σαλόνι σας ή ένα υψηλής ποιότητας Smartwatch για καλύτερη απόδοση στο αγαπημένο σας άθλημα ή ένα ισχυρό πλυντήριο ρούχων με πολλές λειτουργίες, που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και, αντίθετα, θα σας δώσει ελέυθερες ώρες για το χόμπι σας. Οι αγορές σε αυτό το e-shop θα σας ενθουσιάσουν, θα εξοικονομήσετε χρήματα με τακτικές προσφορές Σαμσουνγκ ή τρέχων Samsung sale και θα σας μυήσουν στον κόσμο της πρωτοτυπίας και του σχεδιασμού μόδας.

5

Βαθμολογία Samsung

4.8

Εξαιρετική βαθμολογία

Συνολικά βαθμολογημένα από 33 πελάτες
33 __thumbsup Οι πελάτες συνιστούν το κατάστημα
0 __thumbsdown πελάτες δεν συνιστούν το κατάστημα
Εξαιρετικό (4,1 - 5,0) 30x
Πολύ καλό (3,1 - 4,0) 2x
Καλό (2,1 - 3,0) 1x
Κάτω από το μέσο όρο (1,1 - 2,0) 0x
Αρνητικό (0 - 1) 0x